Vigersted Forsamlingshus

Reservation af hus:

 

vigerstedforsamlingshus@gmail.com

 

Eller på telefon 40 50 50 98

 

Vedrørende udlevering af nøgle:

 

Mathea Jensen

 

Mob. 40 50 50 98

 

Ring senest 8 dage før arrangementet.

 

 

.

 

Forsamlingshuset lå stille hen.

 

Søndag den 8. marts 2020 blev der holdt barnedåbsfest i Forsamlingshuset. Da myndighederne lukkede Danmark ned den 11. marts, blev det et par travle dage på kontoret. Alle fester i marts, april og maj blev aflyst. Mange ville gerne flytte datoer til august, september og oktober. Så vidt det kunne lade sig gøre, fik en del deres ønsker opfyldt, men nogle måtte desværre ud på markedet for at skaffe andre festlokaler. Alle de uheldige fik refunderet bestillingsgebyret på 500 kroner, hvilket normalt ikke kan lade sig gøre. Det har været husets bidrag til at mildne krisen.

 

Samtlige arrangementer blev aflyst: Vakse Voksne, Dilettanten, Billiard, Voksenklub, konfirmandundervisning, sangcafeer, foredrag.

Det betød også, at generalforsamlingen i støtteforeningen blev udskudt. Der plejer godt nok ikke at komme mere end 10 mennesker, men man kan jo aldrig vide.

 

I lukkepausen fik forsamlingshuset så en ansigtsløftning. Alle gulve er nylakerede, og der er blevet gjort hovedrent, således at alle edderkopper er hjemløse. Vi har købt 20 nye borde med bøgelaminat. Det er fliptop borde på hjul, hvilket betyder, at lejerne fremover slipper for at løfte bordene fra og til den gamle rullevogn. Forhåbentlig med færre rygskader til følge.

 

50 nye stole er ankommet og de mest nassede af de gamle er kasseret.

 

Som et tilbud til medlemmer af Støtteforeningen kan de hente et gammelt bord og 4 af de kasserede stole gratis. Velegnet, hvis man skal holde stor fest hjemme. Det koster 200 kr. at blive medlem. Det skal siges, at bordene ikke fungerer uden dug, og at stolene skal shines op.

 

På et senere tidspunkt meldes det ud på Facebook og husets hjemmeside, hvornår møblerne kan afhentes. Man kan sende en mail til vigerstedforsamlingshus@gmail.com, hvis man er interesseret. Bordene uddeles efter først til mølle princippet.

 

Endvidere er udsigten blevet forskønnet med det idylliske gadekær. Det er dog Lokalrådets fortjeneste.

 

En ny hoveddør bliver snart sat i. Den gamle havde svært ved at holde vandet ude. Så alt i alt har huset haft godt af en pause.

 

Støtteforeningen har dermed brugt en del penge, samtidig med at der ikke er nogen indtjening i hele foråret og en del af sommeren. Vi håber, at festerne vender tilbage, når tiderne er til det.

 

Derudover håber vi også, at borgerne i byen melder sig ind i Støtteforeningen. Det kan ske ved at betale på MobilePay 15 69 78 .