Vigersted Forsamlingshus

Nyhedsbrev 23. maj 2022

Sommeren nærmer sig og dermed er der traditionelt stille omkring forsamlingshuset især i juli. Hvor mange mennesker holder ferie. Aktiviteterne har hen over vinter og forår været mange. Bankospil, billard, søndagscaféer, fællespisninger, gymnastik og private livsbegivenheder har fyldt meget.

Juni måned bringer en folkeafstemning, hvor huset nok en gang bliver rammen og kernen i demokratiet, afgivelsen af stemmer. På sådan en dag defilerer mellem 7 og 8oo vælgere forbi stemmeboksene i den store sal. Det er lidt tankevækkende at den slags handlinger har fundet sted i Vigersted Forsamlingshus i 119 år. Så når valgformanden kl. 20 fra trappen råber ud over byen: ”Er der flere, der ønsker at afgive deres stemme?”, så bygges der på de bedste demokratiske traditioner.

Juni byder også på et koncertarrangement. Basie Trust Big Band spiller støttekoncert for forsamlingshuset den 12. juni kl. 14-16 på parkeringspladsen foran huset. Af hensyn til vores planlægning vil vi gerne have tilmelding. Det kan ske på Vigersted NemTilmeld, på mail vigerstedforsamlingshus@gmail.com eller telefon 22 44 85 74. Det koster 50 kr. at deltage og overskuddet fra koncerten går til tagaktier.

Her er Basie Trust Big Band fanget med kameraet under en koncert på Sporvejsmuséet.

 

I slutningen af måneden får vi med støtte fra Sydbanks Trelleborgfond sat 3 nye vinduer i vestsiden af den store sal.

Når august melder sig, kommer der atter gang i aktiviteterne og i bestyrelsen håber vi at kunne give plads til både gamle og nye aktiviteter. Hvis du går rundt med ideer til aktiviteter, der kunne være sjove at sætte i værk, så henvend jer endelig. Forsamlingshusene blev tidligere kaldt ”De Hundrede Hændelsers Hus”,  og det udtryk vil vi gerne leve op til.

I skrivende stund har vi 68 husstande som medlemmer af foreningen. I kan stadigvæk melde jer ind for 300 kr, som betales via MobilePay eller ved bankoverførsel. På samme måde kan I støtte foreningen ved at købe tagaktier.

Med venlig hilsen

Torben Dan Jensen